Žitný kváskový chléb kmínový
Základní typ našeho chleba. Použitý „Český kmín“ dodává chlebu čisté a nevtíravé aroma. Je univerzálním podkladem k neutrálním, slaným nebo sladkým pomazánkám (máslo, šunka, škvarky, sýr, med, džem, nutella, apod.).
Více
|
Žitný kváskový chléb slunečnicový
Klasický semínkový chléb. Slunečnicová semínka přidávají chlebu hlavně tuky, minerály, vitamin B1 a E.
Více
|
Žitný kváskový chléb dýňový
Klasický semínkový chléb. Dýňová semínka obsahují velké množství minerálů, včetně fosforu, hořčíku, manganu, železa a mědi.
Více
|
Žitný kváskový chléb cibulový
Speciální chléb. Sušená cibule dodává chlebu jedinečnou chuť a aroma. Džemy a med bychom doporučovali na ostatní typy chlebů, ale s čistým máslem nebo škvarky opravdu neuděláte chybu…
Více
|
Žitný kváskový chléb ořechový
Prémiový chléb. Při jeho výrobě nepoužíváme žádné koření, pouze růžovou himálajskou sůl a (samozřejmě) vlašské ořechy. Použité ořechy dodávají chlebu nejen zajímavou chuť, ale i unikátní střídku.
Více
|
|
.
.