Kváskové pečivo

Žitný kváskový chléb kmínový

Základní typ našeho chleba. Použitý „Český kmín“ dodává chlebu čisté a nevtíravé aroma. Je univerzálním podkladem k neutrálním, slaným nebo sladkým pomazánkám (máslo, šunka, škvarky, sýr, med, džem, nutella, apod.).

Více

Žitný kváskový chléb slunečnicový

Klasický semínkový chléb. Slunečnicová semínka přidávají chlebu hlavně tuky, minerály,
vitamin B1 a E.

Více

Žitný kváskový chléb dýňový

Klasický semínkový chléb. Dýňová semínka obsahují velké množství minerálů, včetně fosforu, hořčíku, manganu, železa a mědi.

Více

Žitný kváskový chléb cibulový

Speciální chléb. Sušená cibule dodává chlebu jedinečnou chuť a aroma. Džemy a med bychom doporučovali na ostatní typy chlebů, ale s čistým máslem nebo škvarky opravdu neuděláte chybu…

Více

Žitný kváskový chléb ořechový

Prémiový chléb. Při jeho výrobě nepoužíváme žádné koření, pouze růžovou himálajskou sůl a (samozřejmě) vlašské ořechy. Použité ořechy dodávají chlebu nejen zajímavou chuť, ale i unikátní střídku.

Více

 

Sdílejte s námi

Vřesinská pekárna, provozuje HERTIN s.r.o., vresinskapekarna@gmail.com

.

.